Maud Douven

Hi, ik ben Maud Douven en sinds 2013 werkzaam als gepassioneerde allround visagiste  / Make-up artist.

Met veel ervaring heb ik mezelf gevestigd als een veelzijdige visagiste, maar mijn specialisatie is bruidsmake-up. Het is een eer om elke bruid te helpen stralend en zelfverzekerd op haar grote dag voor de dag te komen.

Mijn passie is om mensen met make-up in hun kracht te zetten door hun mooiste kanten te accentueren en hen van binnenuit te laten stralen.

Dit doe ik niet alleen door make-up aan te brengen, maar ook door te luisteren en een persoonlijke aanpak. Ik geef regelmatig workshops en make-upadvies, waarin ik mijn kennis en passie deel.

 

Niets maakt me gelukkiger dan anderen te inspireren en te helpen hun eigen schoonheid te ontdekken.

 

Daarnaast werk ik voor L1, waar ik mijn expertise in tv-make-up deel en ervoor zorg dat iedereen er perfect uitziet op het scherm.

Als depositair van Make-Up Studio Professional make-up garandeer ik alleen de hoogste kwaliteit producten voor mijn klanten. Deze professionele producten staan bekend om hun duurzaamheid en perfecte resultaten.

Wil je ook thuis kunnen genieten van de kwaliteit van Make-Up Studio?

Bij mij kun je deze producten verkrijgen en ontdekken hoe ze jouw schoonheidsroutine kunnen verbeteren.

Ik bied mijn klanten de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten rechtstreeks bij mij aan te schaffen.

 

Als je op zoek bent naar een visagiste die niet alleen professionaliteit biedt, maar ook een persoonlijke touch, neem dan gerust contact met mij op.

Samen kunnen we werken aan een look die jouw natuurlijke schoonheid versterkt en je laat stralen bij elke gelegenheid.

 

Liefs Maud 

Nogmaals bedankt voor de workshop. Ik kijk weer tevreden in de spiegel dankzij jouw tips. Merk nu dat ik al heel lang zoekende was. Ben weer blij met mezelf, dankje! 

 

......Voor mijn bruiloft verzorgde Maud de make-up voor mijn moeder, mijn beste vriendin, en mijzelf. Alle drie waren we erg relaxed dankzij haar handelingen, en het zag er ontzettend mooi uit! Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nog steeds op mijzelf leek, ook al draag ik normaal weinig tot geen make-up. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 

......Maud voelt heel goed aan wat voor make-up en intensiteit bij je past. Hierdoor blijf je jezelf in een stralende versie op je trouwdag. En dat is precies wat ik wilde. Super bedankt nog!

 

 

 

Sinds 2018 heeft ze een salon aan huis met alle gemakken voorzien en alles bij de hand. Op locatie komen blijft mogelijk.

Als Depositair van het professionele merk MAKE-UP STUDIO kan Maud de klant met een kwalitatief goed product opmaken.

Gesprecialiseerd in:

·        Bruidsmake-up

·        Gala's

·        Fotoshoots

·        Dag-, avond- en feestmake-up

·        Fashion make-up

·        Fantasie make-up

·        jaren 20, 50,60, 80 make-up

·        make-up voor de aziatische en dondere huid.

·        Make-up voor de rijpere huid.

·        tv-makeup